אי מבטחים

"הילדים גדלו קצת והדינמיקה בבית השתנתה" - כך פנו אלי הלקוחות, שביקשו ממני לתכנן ולעצב עבורם יחידת מאסטר חדשה.


מדובר בבית פעיל ותזזיתי במיוחד, שתמיד מלא חברים והמולה, וזו הסיבה שבני הזוג היו מעוניינים במקום מפלט משלהם.

מקום שיוכלו להתנתק ולהיות רגועים בסופו של כל יום.


מצב החלל לפני השיפוץ היה די כאוטי - החלל המבולגן שימש כחדר שינה, חדר כביסה ורביצה של הילדים.

הדרישות של הלקוחות היו מאוד ברורות : חלל אינטימי ומזמין, שיאפשר לנוח בשלווה,  בתחושה אמיתית של חופשה, לצד איזור עבודה שקט, שהפך לכל כך חשוב בימי הקורונה.


לצורך השינוי הוחלט על החלפה בין חדר הכביסה, שהיה ממוקם בתוך היחידת הורים לבין פינת העבודה, שהיתה בחצי חדר בסמוך למטבח.


לטובת העניין נבחרו גוונים רכים ובהירים ונעשתה חשיבה על מצבי תאורה שונים שיתרמו לאווירה בחלל.


צילום: עודד סמדר

אי מבטחים

יצירת קשר 

תודה על פנייתך, כבר חוזרת אלייך